Netherlands
Valuta:
  Inloggen  |   Account aanmaken    

Privacy verklaring

Informatie die we verzamelen is uw naam, het factuur- en verzendadres, telefoonnummer, e-mailadres, referral e-mailadressen en creditcardgegevens. De gegevens worden opgeslagen in een veilige database en is alleen toegankelijk via Webmaster persoonlijke gecodeerde gegevens. Mocht u de informatie corrigeren of verwijderen kunt u ons te allen tijde e-mail en laat ons weten wat u wilt dat wij doen. Alle aanvragen worden ingevuld in een tijdig, en is bevestiging zodra wij uw verzoek te voldoen aan uw e-mail gestuurd.

Onze privacy beleid is streng en efficiënt zijn te allen tijde. U kunt erop vertrouwen dat elke en alle van onze site verstrekte informatie altijd vertrouwelijk zal zijn. Door u te informeren over ons beleid, we zijn het bevorderen van vertrouwen, voor al diegenen die informatie in te dienen, of de aankoop of specifieke informatie over het aanvragen van en voor het lidmaatschap aanmelden.

We gebruiken de informatie die u over uzelf bij het plaatsen van een bestelling of een andere aanvraag op dat verzoek op uw tevredenheid af te ronden. We deze informatie niet aan derden, behalve voor zover nodig is om dit verzoek af te ronden. Wij doen hetzelfde met de informatie die u over iemand anders bij het plaatsen van een bestelling alleen om het product te verzenden en te bevestigen levering. We deze informatie niet aan derden, behalve voor zover nodig is om die bestelling te voltooien.
U kunt een verzoek te verwijderen of alle informatie over u te verwijderen. Om uw privacy en veiligheid te beschermen, zullen we ook redelijke stappen om uw identiteit te verifiëren voordat toegang verlenen of correcties.

Wij gebruiken terugkeer e-mail adressen aan de e-mail die we ontvangen te beantwoorden. Deze adressen worden niet gebruikt voor andere doeleinden en worden niet gedeeld met derden. Om ongeautoriseerde toegang te voorkomen, nauwkeurigheid van de gegevens, en zorgen voor het juiste gebruik van informatie, hebben we in de plaats, fysieke, elektronische en bestuurlijke procedures te beschermen en beveiligen van de informatie die we online verzamelen te zetten.
Copyright © 2019 www.dpsweblines.com. Powered by ASICS
Uw ipadres is: 52.55.186.225